Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Natvoer

hondenworst lam & rijst

PrimaDog hondenvoer
Lam & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst kalkoen & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kalkoen & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst wildbraad & rijst

PrimaDog hondenvoer
Wildbraad & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst kip & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kip & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst zalm & rijst

PrimaDog hondenvoer
Zalm & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
natvoer gevogelte met wortelen

UNIsmak natvoer
Gevogelte met wortelen
410 gram

 2,99

Bestel nu
natvoer lam met pompoen

UNIsmak natvoer
Lam met pompoen
410 gram

 3,25

Bestel nu
natvoer konijn met rode biet

UNIsmak natvoer
Konijn met rode biet
410 gram

 3,25

Bestel nu
natvoer rund met yamswortel

UNIsmak natvoer
Rund met yamswortel
410 gram

 3,25

Bestel nu

Het lekkerste natvoer voor je hond of kat

Hoewel de brokjes van Prima Diervoeding onwijs lekker zijn, kun je er een extra twist aan geven door natvoer toe te voegen.
Het hoge lekker-gehalte is natuurlijk een dikke plus, maar de gezonde samenstelling is méér dan reden genoeg om natvoer in huis te halen. Zo is er bijvoorbeeld geen sprake van kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. En ook kunstmatige conserveringsmiddelen hoef je niet in onze natvoeding te verwachten. Al met al lekker én gezond blikvoer.

Wat zijn de voor- en nadelen?

De nadelen wegen zeker niet op tegen de voordelen, maar om je een idee te geven, zetten we de voor- en nadelen hier onder elkaar.

Meer vocht

Veel vocht; dát is waar natvoer bekend om staat. Door het droogmaaltje van je hond of kat te verrijken met blikvoer vul je het vochtgehalte van je viervoeter aan. Zonder dat je harige of pluizige vriendje het in de gaten heeft! Ideaal toch?

Heerlijke geur

Een honden- of kattenneus pikt álle lekkere geurtjes op. De kans is dus groot dat jouw harige of pluizige viervoeter — dankzij de sterke geur —  een nat maaltje niet kan weerstaan.

Prettige structuur

Naast een sterke geur, gezonde samenstelling en lekkere smaak, is de structuur nét zo belangrijk. Zo zijn onze huistijgers bijvoorbeeld erg kieskeurig wat de structuur betreft.
Eet jouw pluizige viervoeter zijn/haar brokjes niet goed? Meng het droogvoer dan met wat natvoeding. Zo zorg je in een handomdraai voor een prettige, zachte(re) structuur. Dit geldt natuurlijk óók voor onze harige vrienden.

Een hogere hoeveelheid

Het vochtgehalte van nat voer ligt over het algemeen tussen de 67 en 80%. Om deze reden bevat blikvoer — in vergelijking met droogvoer —  dus minder voedingsstoffen.
Geef je dus uitsluitend nat voer en geen brokken? Dan zul je meer moeten geven om op dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen uit te komen.

Hoeveel natvoer mag je geven?

Je hond of kat lukkraak wat blikvoer geven is geen optie. Zorg in plaats daarvan dat je viervoeter de juiste hoeveelheid binnenkrijgt. Hierbij is de voedingstabel op de verpakking leidend; deze berekent de juiste hoeveelheid op basis van het gewicht van je hond of kat. Zo kan het nooit fout gaan!

Zo ga je verderving tegen

Het zou zonde zijn als je nat voer na één dag al moet weggooien. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je het blikvoer goed afdekt en in de koelkast bewaart.
Staat de natvoeding na 2-3 dagen nog in de koelkast? Gooi het dan weg. Mocht je hond of kat niet vaak van een nat maaltje smullen, kun je het ook in porties invriezen.

Probeer het natvoer van Prima Diervoeding

Als complete of aanvullende maaltijd; met het nat voer van Prima Diervoeding kan het maaltje van je hond of kat niet mislukken.
Bovendien heeft je pluizenbol en/of harige viervoeter op smaakgebied niets te klagen. Zo vind je in ons assortiment smaken als kip, zalm, wildbraad, rund, lam, kalkoen, eend, konijn met rode biet, gevogelte met wortelen, rund met yamswortel en lam met pompoen.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen