Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Ossestaart

Ossestaart; een kauwsnack om van te smikkelen

Om het hap-slik-weg effect bij grote hondenrassen te voorkomen, doe je er goed aan om je viervoeter een grote kauwsnack te geven. Daar is ossestaart dan ook dé perfecte kauwsnack voor.
Door de gedroogde samenstelling zijn de gezonde voedingsstoffen behouden gebleven, wat het een zéér geschikte snack maakt voor een verantwoord smulmomentje!

Granen en kunstmatige toevoegingen zijn niet aan de orde

Om jouw gevoelige hond vervelende klachten te besparen, vind je in ons assortiment uitsluitend graanarm en graanvrij voer. Dit geldt overigens óók voor ons snackaanbod. Je zult dus geen granen in ossestaart aantreffen; het blijft tenslotte een natuurlijk product waar na het drogingsproces geen granen aan zijn toegevoegd.
Kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen zijn bij onze voedingen en ossenstaart niet aan de orde. Om de houdbaarheid te verlengen, maken we — in plaats van kunstmatige conserveringsmiddelen — gebruik van vitamine E als natuurlijk alternatief. Je harige vriend kan dan geen last krijgen van jeuk en huidklachten.

De vele voordelen van ossestaart

Een smikkelende hond is natuurlijk het einddoel, maar wist je dat een kauwsnack stiekem best wat gezondheidsvoordelen met zich meebrengt? Zo heeft het kluiven een reinigende werking op het gebit van je harige vriend. Daarnaast zorgt een ossenstaart voor minder tandplak én tandsteen.
Ook kan een kauwsnack uitkomst bieden voor een gestreste hond. Door het kauwen ontstaat er namelijk endorfine; een gelukstofje waar je viervoeter rustig en blij van wordt.
En dan zijn we bij het derde voordeel aanbeland: het tegengaan van een verveelde hond. Zo houdt de kauwactiviteit je viervoeter niet alleen van de straat; ook botviert je hond zijn/haar frustratie niet meer op je meubilair.

Een geschikte kauwsnack voor elke viervoeter?

Het formaat van ossestaart is té groot om aan kleine honden en/of puppy’s te geven. Bovendien is het ook nog eens een relatief harde kauwsnack. Oftewel, ossenstaart is uitsluitend geschikt voor middelgrote en grote viervoeters.

Houd hier rekening mee

Wellicht overbodig om te vermelden, maar laat je hond nooit zonder toezicht van ossenstaart smullen. Zorg dat je altijd in dezelfde ruimte bent en haal het laatste stuk op tijd weg. Voorzie je harige vriend daarnaast van voldoende (vers) drinkwater.
Ossen staart is en blijft een natuurlijk product. Om deze reden kan de vorm, grootte en kleur anders uitpakken.

De gezondste voeding en snacks

Op zoek naar gezond droog- en natvoer voor jouw lieve viervoeter? Laat je dan verassen door het assortiment van Prima Diervoeding; dé expert op het gebied van gezonde voeding en snacks.
Benieuwd? Ga op ontdekkingstocht in de webshop van Prima Diervoeding.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg15,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen