Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Puppy pakket

Puppy pakket voor je stuiterbal

Met het puppy pakket van Prima Diervoeding bereid je de komst van je kleine, harige vriendje goed voor.
Zo staat de inhoud garant voor een gezond voedingspatroon. En dát niet alleen; de lekkere ingrediënten laten je pup hééérlijk smikkelen.

Wat zit erin?

Met ons puppy pakket krijg je zeker waar voor je geld. De inhoud bestaat uit een vier kilo zak puppyvoer, een pouch met natvoeding (260 gram), een hondenworst (800 gram) en een zakje trainers (50 gram). Allemaal met de verrukkelijke kipsmaak!

De lekkerste puppybrokjes

Ons puppyvoer bevat veel dierlijke eiwitten én een behoorlijke dosis aan mineralen en vitamines. Dit geldt natuurlijk ook voor ons volwassen hondenvoer, maar in vergelijking bevatten puppybrokjes nóg meer essentiële voedingsstoffen. Vergeet namelijk niet dat je pup nog in de groei is. Dat betekent dat de hogere hoeveelheid aan belangrijke voedingsstoffen de groei van je kleine vriendje ondersteunt.

Natvoer ter aanvulling

Maak het maaltje van je pup nóg lekkerder door wat natvoer door de brokjes te mengen. Of geef het natvoer apart; dat kan natuurlijk ook!  Zo zorg je voor nét wat extra variatie.
Het hoge vleespercentage garandeert niet alleen een lekker maaltje, maar voorziet jouw pup ook nog eens in zijn/haar energiebehoefte.
Let op: geef je kleine vriendje alléén natvoer als aanvullend maaltje.

Hondenworst als traktatie

Af en toe en lekker tussendoortje als beloning; dat moet kunnen, toch? Probeer dan de hondenworst uit ons puppy pakket. Grote kans dat je kleine vriendje flink smikkelt van een lekker plakje worst.

Snackjes om mee te trainen

Puppycursus is onmisbaar om je pup de belangrijkste commando’s aan te leren. Heel leuk, maar niet zo makkelijk als het lijkt. Gelukkig gaat dit met behulp van trainingssnoepjes uit ons puppy pakket een stuk makkelijker. Voor zo’n lekker snackje doet je dondersteen namelijk alles!

Profiteer van extra voordeel

We zouden Prima Diervoeding niet zijn als we niks leuks voor jou in petto hebben. Als hondenbaasje profiteer je namelijk van een wel héle fijne korting; in plaats van €30,97 betaal je nu maar liefst €25. Oh, en het pakket komt ook nog eens gratis jouw kant op!

Welke producten vind je nog meer bij Prima Diervoeding?

Met onze puppyvoeding groeit jouw dondersteen uit tot een gezonde, volwassen viervoeter. Zo hebben we óók voor deze levensfase genoeg te bieden.
Je kunt bij ons terecht voor volwassen hondenvoer,  supplementen, gedroogde snacks, kauwsnacks, hondenkoekjes; the whole shebang! Ontdek ons volledige assortiment op de webshop of duik de dichtstbijzijnde supermarkt in.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
5,00kg6,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen