Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Puppy snoepje

Laat je kleine vriendje smullen van een puppy snoepje van Prima Diervoeding

Om de komst van je nieuwe, harige familielid voor te bereiden, shop je de hele dierenspeciaalzaak leeg; een comfortabele hondenmand, een bench, een kekke voer- en drinkbak, de leukste speeltjes en een hippe halsband.
Maar heb je ook over de voeding van je kleine vriendje nagedacht? Met gezonde brokken krijgt je pup namelijk de essentiële voedingsstoffen binnen; zo is je pup verzekerd van een vliegende start. Toch kan (af en toe) iets lekkers tussendoor geen kwaad. Zeker als het puppy snoepje in kwestie óók nog eens heel gezond is!
Gelukkig biedt het assortiment van Prima Diervoeding volop keus in puppy snoepjes. Van lamslong trainers, kabeljauwtrainers, sprot, vleesstrips, visvingers en gepelde garnalen; je kan het zo gek niet bedenken.

Redenen om een puppy snoepje te geven

Zomaar iets lekkers tussendoor, als beloning voor goed gedrag of om de band met je kleine dondersteen te versterken; er is altijd een reden om je pluizige vriendje te verwennen met een lekker puppy snoepje.
Nog niet overtuigd? Dan hebben we hieronder diverse hondensnacks voor je pup onder elkaar gezet. Wedden dat je voorraadkast in een mum van tijd vol ligt met de lekkerste puppy snoepjes?

Met trainingssnoepjes leert je pup luisteren

Trainers zijn hét geheim achter een snel lerende hond; een onmisbaar secreat weapon. Zonder een lekker puppy snoepje is de training dan ook gedoemd te mislukken.
Met heerlijke trainingssnoepjes doorloopt je pup alle basis commando —  zoals ‘zit’, ‘blijf’ en ‘af’ — als een ware pro. Maar ook het leren lopen aan de lijn verloopt een stuk soepeler met een trainingssnoepje binnen handbereik.

Beloning voor thuis

Een lekker puppy snoepje is niet alleen weggelegd voor puppycursus; ook thuis verdient je pup een lekkere snack. Helemáál als je kleine stuiterbal alles uit de kast haalt om indruk op je te maken.
Bij Prima Diervoeding hebben we voor elke leeftijdsfase wat in huis; of dit nu voor pups, volwassen honden of harige pensionado’s is. Bekijk ons assortiment online of rijd een blokje om naar jouw dichtstbijzijnde supermarkt.

Gedroogde hondensnacks voor de jonge tandjes van je pup

Na vier maanden begint de wisseling van de tandenwacht. Dit is dan ook een uitstekend moment om je pup aan een kauwsnack te laten wennen. Door het kauwen neemt de pijn van het wisselen namelijk af.
Let wel op met de structuur; een té harde snack kan het gebit beschadigen. Kies daarom voor een wat zachtere kauwsnack, zoals kippennekken of eendennekken.

Een puppy snoepje zonder kunstmatige toevoegingen

Bij een hoog lekker-gehalte denken we automatisch aan suiker. Toch hoeft dat verre van waar te zijn; de puppy snoepjes van Prima Diervoeding bevatten namelijk de gezondste ingrediënten. Bovendien zijn onze snacks vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen.

Minder granen staat gelijk aan een betere verteerbaarheid

Ook granen (van goede kwaliteit) hoeven niet automatisch gezondheidsklachten bij je hond te veroorzaken. Toch staan snacks die (teveel) granen bevatten bekend om een slechte verteerbaarheid; pups en volwassen honden kunnen (teveel) granen namelijk niet goed verteren.
Ons motto is dan niet voor niets: meer vlees, minder granen. Om deze reden bestaat ons assortiment dan ook uitsluitend uit graanarme en graanvrije puppy snoepjes en hondensnacks.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2276 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen