Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Puppysnack

Een lekkere puppysnack voor jouw harige ondeugd

Nadat de welbekende acht weken zijn verstreken, gaat de vlag uit; je nieuwe, harige familielid komt je huishouden op stelten zetten. Met een kingsize hondenbed en jouw felbegeerde plekje op de bank voelt je pup zich de koning te rijk.
Als hondenbaasje maak je óók op voedingsgebied geen concessies. Met het voer van Prima Diervoeding smult jouw kleine vriendje van een heerlijk en gezond feestmaal. Bovendien puilt de voorraadkast al uit met de lekkerste puppysnacks, want hét moment is bijna aangebroken. Vanaf de leeftijd van vier maanden mag je pup in de startblokken; je kleine ondeugd mag smikkelen van zijn of haar eerste puppysnack!

Waarom een puppysnack geven?

Of je jouw pup nu wilt belonen voor goed gedrag of zomaar iets lekkers wilt toestoppen; met een verleidelijke puppysnack kan je niet de mist ingaan. En niet te vergeten: met een lekkere hondensnack versterk je de band met je kleine dondersteen.

Speels leren met trainers

Om je harige vriendje klaar te stomen voor het volwassen (honden)leven, mogen trainingssnoepjes — ook wel trainers genoemd — niet in jouw jaszak ontbreken. Kortom, onmisbaar voor je dagelijkse uitlaatrondje; zo leert je pup binnen een mum van tijd aan de lijn lopen.
Met trainingssnoepjes doorloopt je kleine lekkerbek de puppycursus ook nog eens vliegensvlug. Oftewel, de beste puppysnack om je jonge dondersteen commando’s en trucjes aan te leren.

Verwen je pup met beloningssnacks

Tijd voor een lekker tussendoortje? Verwen je pup dan met de beloningssnacks van Prima Diervoeding. Speciaal voor onze kleine vriendjes hebben we semi-moist hondensnoepjes en vleesstrips in ons assortiment opgenomen. Dankzij de zachte structuur kun je ze met een gerust hart aan je kleine stuiterbal geven. De perfecte puppysnacks dus!

Volop keus in gedroogde hondensnacks

Niet alleen volwassen honden, maar ook puppy’s smullen maar al te graag van gedroogde hondensnacks. Het vlees — waaronder huid, nekken, spiervlees en oren — worden langzaam onttrokken van vocht. Zo ontstaan er gedroogde hondensnacks waar jouw kleine dondersteen verantwoord van kan smikkelen.
Neem zeker een kijkje in het (online) assortiment van Prima Diervoeding; je vindt hier diverse gedroogde puppysnacks, zoals gedroogde kipfilets en pensstaafjes.

Kauwsnacks; goed voor de puppytandjes

Op de leeftijd van vier maanden begint je pup te wisselen; dit is dan ook het uitgelezen moment om je kleine vriendje van een kauwsnack te voorzien. Hiermee help je namelijk om het pijnlijke (wissel)proces te verlichten. Let echter wel op dat je de juiste snack uitkiest; een (te) harde snack kan namelijk het gebit van je pup aantasten en dát wil je ten alle tijden voorkomen.
Zoals alle hondenbaasjes wel weten, stuiteren de meeste pups door het huis heen; van ontspanning is geen spoor te bekennen. Gelukkig kun je het tij keren met een lekkere (zachte) kauwsnack.

Kies bewust voor gezonde puppysnacks

Om je pup van een gezond voedingspatroon te voorzien is niet alleen hondenvoer met kwalitatieve ingrediënten van belang, maar óók een verantwoorde puppysnack. Want zeg nou zelf; wij eten toch ook niet graag chemische troep? Kies daarom bewust voor puppysnacks zonder kunstmatige conserveringsmiddelen en toegevoegde suikers.
Zo biedt het assortiment van Prima Diervoeding volop gezonde mogelijkheden voor een verantwoord snackmomentje, zoals kabeljauw trainers en zalmhuid trainers.

Minder granen, betere verteerbaarheid

Hoewel granen (van goede kwaliteit) niet automatisch slecht zijn voor de gezondheid van je viervoeter, kan je pup (en volwassen hond) teveel granen niet goed verteren. Daarom pleiten we bij Prima Diervoeding voor meer vlees en minder granen. Onze snacks bevatten dan ook veel vlees en weinig — of zelfs géén — granen.
In tegenstelling tot granen, zorgt vlees (van goede kwaliteit) wél voor een goede verteerbaarheid. Om deze reden bevat het voer en de puppy snacks van Prima Diervoeding een hoog vleesgehalte.

De puppysnacks van Prima Diervoeding

Laat jouw kleine lekkerbek smullen van een onweerstaanbare puppysnack van Prima Diervoeding. Samengesteld met de beste ingrediënten, zijn onze snacks dé perfecte tussendoortjes voor jouw pup.
Bestel je vandaag vóór 15:00 uur? Dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis!

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2276 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg3,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen