Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Runderhart

Trakteer je hond op runderhart

Bij het woord ‘snack’ denken we automatisch aan een ongezonde snack. Toch vind je in het assortiment van Prima Diervoeding de lekkerste snacks die óók nog eens barsten van de vitamines. Runderhart is daar — onder andere — een goed voorbeeld van; een heerlijk én gezond tussendoortje.

Geen granen, wél vlees

Om jouw allergische hond vervelende klachten te besparen, beperken we het gebruik van granen. Het overgrote deel van ons assortiment is dan ook graanvrij.
Ook runderhart kun je prima aan je allergische viervoeter geven; deze gedroogde snack bestaat uitsluitend uit rundvlees. Kortom, voor granen hoef je niet bang te zijn!

Geen kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen

Onze gedroogde snacks — dus óók runder hart — zijn vrij van kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. Maar ook kunstmatige conserveringsmiddelen komen er bij ons niet in. De kans dat deze stoffen jeuk en huidklachten veroorzaken is vrij groot. Om deze klachten voor te zijn, gebruiken we vitamine E; een natuurlijk alternatief dat de houdbaarheid verlengt.

Voor welke honden is runderhart geschikt?

Runder hart is nét iets te groot voor kleine hondjes. Daarom raden we aan om deze snack alléén aan middelgrote en grote viervoeters te geven. Dit lekkere tussendoortje is dan ook niet geschikt voor puppy’s.

Let hier op bij het geven van een lekkere snack

Hoewel runder hart geen harde kauwsnack is, is het raadzaam om deze snack alléén onder toezicht te geven. Zorg er daarnaast voor dat je harige vriend over genoeg (vers) drinkwater beschikt.
Doordat het om een natuurlijke snack gaat, kan de vorm, kleur en grootte anders uitvallen.

Shop het snackassortiment van Prima Diervoeding

Bij Prima Diervoeding hebben we het beste voor met jouw trouwe viervoeter. Zo bedient ons assortiment élke hond op zijn/haar wenken. Je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het in huis. Nieuwsgierig geworden? Om je een voorproefje te geven, vind je hieronder een aantal van onze lekkerste snacks:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen