Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Runderhart hond

Met runderhart laat je jouw hond kwispelen van geluk

Snacks ongezond? Dan heb je ons snackassortiment nog niet ontdekt! Bomvol vlees, vitamines en mineralen; dát is wat je van onze gedroogde snacks kunt verwachten. Zo laat bijvoorbeeld runderhart jouw hond smullen als nooit tevoren.

Granen? Niet bij onze gedroogde snacks

Dankzij het grondige drogingsproces behoud je álle voedingsstoffen in runderhart voor een hond. Dit resulteert in een vleesrijke snack zonder toevoeging van granen. Zo kan jouw allergische viervoeter lekker smikkelen zonder last te krijgen van jeuk en haaruitval.

Geen sprake van kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen

Bij Prima Diervoeding houden we ons ver van kunstmatige toevoegingen; dit geldt óók voor  kunstmatige conserveringsmiddelen. Hoewel deze stoffen voor een langere houdbaarheid zorgen, kunnen ze helaas óók tot jeuk en huidklachten leiden. Om deze reden maken we gebruik van een natuurlijk alternatief, namelijk: vitamine E. Deze stof verlengt tevens de houdbaarheid, maar zonder vervelende klachten te veroorzaken.

Déze honden mag je runderhart geven

Hoewel we graag iedere hond blij zouden maken met runder hart, is het eerder een passende snack voor middelgrote en grote viervoeters. Het formaat is namelijk nét iets te groot voor kleine hondjes. Dus óók een pup kun je beter trakteren op een andere snack.

Zó geef je jouw viervoeter een  gedroogde snack

Het is raadzaam om — ondanks de zachtere structuur — alléén onder toezicht runderhart aan je hond te geven. Voorzie je harige vriend daarnaast van voldoende (vers) drinkwater.
Houd er overigens rekening mee dat de vorm, kleur en grootte van de snack kan afwijken. Het is en blijft  tenslotte en natuurlijk product.

Laat je hond smullen van de gedroogde snacks van Prima Diervoeding

Voor een verantwoord smulmomentje ben je bij ons aan het juiste adres. Met een scala aan gedroogde snacks barst ons aanbod bijna uit z’n voegen!
Benieuwd wat wij je trouwe viervoeter te bieden hebben? Hieronder geven we je een kleine sneek peek:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen