Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Runderkophuid hond

Een lekkere kauwsnack; runderkophuid voor je hond

De ideale snack om de kauwbehoefte van je harige vriend te stimuleren? Zoek niet verder, want Prima Diervoeding heeft het in huis; runderkophuid voorziet je hond van boordevol kauwplezier!
Voor een ongezonde samenstelling hoef je overigens niet bang te zijn; het drogingsproces zorgt namelijk voor het behoud van vitamines en mineralen. Kortom, je hond kan verantwoord smikkelen van deze heerlijke kauwsnack.

Welke runderkophuid geef jij je hond?

Je harige vriend heeft de keuze uit twee verschillende varianten kophuid: runderkophuid mét haar en zonder haar.
Hoewel beiden varianten dezelfde hoeveelheid vitamines en mineralen bevatten, zorgt de vacht voor een natuurlijke reiniging van de darmen van je hond.

Geen last van granen

Granen zijn geen gezonde toevoeging aan voer en/of snacks. Doordat runderkophuid een gedroogde snack is, is er van granen gelukkig geen sprake. Hierdoor hebben allergische klachten — zoals jeuk en haaruitval — geen schijn van kans!

Geen kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen

Niet alleen granen kunnen voor vervelende klachten zorgen; ook kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen kunnen tot kwaaltjes leiden. Dit geldt overigens óók voor kunstmatige conserveringsmiddelen.
Om je hond vervelende klachten te besparen, laten we bij Prima Diervoeding geen spaan heel van kunstmatige conserveringsmiddelen. Kort gezegd, maken we uitsluitend gebruik van vitamine E; een natuurlijk alternatief dat de houdbaarheid verlengt zonder gezondheidsproblemen te veroorzaken. Bovendien blijven we óók ver uit de buurt bij kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen.

De bijkomende voordelen van een kauwsnack

Het hoge lekker-gehalte is een belangrijke reden om je hond te trakteren op runder kophuid. Toch is dat niet de enige reden, want de tandjes van je viervoeter hebben tevens profijt van deze kauwsnack. Hoe dat komt? Door het vele kauwen reinigt je harige vriend zijn/haar hondengebit, waardoor óók de hoeveelheid tandplak en tandsteen afneemt.
Is dat alles? Nee, zeker niet. Het vele kauwen leidt tevens tot het vrijkomen van endorfine; een geluksstofje dat je hond een gelukzalig gevoel bezorgt. Bovendien verdwijnt stress als sneeuw voor de zon.
Om het rijtje met voordelen af te sluiten, leeft je trouwe viervoeter zich liever uit op een heerlijke kauwsnack dan op je schoenencollectie. Kortom, een verveelde hond is verleden tijd!

Is runderkophuid geschikt voor jouw hond?

De relatief harde kauwsnack is zeer geschikt voor middelgrote kauwkampioenen. Daarnaast mogen óók grote honden van runder kophuid smikkelen.

Hanteer dit voedingsadvies

Vaak geven mensen een kauwsnack als ze op het punt staan om weg te gaan. Toch raden we dit ten zeerste af. Zorg dus dat je toezicht houdt op de kauwactiviteit; hiermee creëer je een veilig snackmomentje. Voorzie je hond daarnaast van voldoende (vers) drinkwater.
Let op: door de natuurlijke samenstelling kan de kleur, vorm en grootte anders uitpakken.

Ons heerlijke snackaanbod

Bij Prima Diervoeding zijn we van alle markten thuis; van heerlijke brokken, verleidelijk natvoer, gezonde hondensupplementen tot natuurlijk de beste snacks.
Met runderkophuid voor je hond bieden we alvast een inkijkje in ons uitgebreide assortiment. Want met al dat lekkers hebben wij héél wat in petto.
Nieuwsgierig geworden? Ontdek dan nú ons assortiment op de webshop.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen