Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Runderkophuid plaat

De allerlekkerste runderkophuid plaat

Jouw kauwgrage viervoeter zet zijn/haar hondentandjes maar wát graag in runderkophuid plaat; een heerlijke snack dat voor boordevol kauwplezier zorgt.
Doorgaans roept het woord ‘snack’ ongezonde associaties op. Toch is het tegendeel waar. Net als de rest van onze gedroogde snacks, bevat runderkophuid — dat uitsluitend uit gedroogd vlees bestaat — de nodige vitamines en mineralen.

Een graanvrije kauwsnack om van te smullen

Zoals we hierboven al aangaven, is runderkophuid een gedroogde snack. Van granen is dan ook geen sprake. Oftewel, met deze graanvrije snack liggen er bij je allergische hond geen vervelende klachten op de loer.

Geen sprake van kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen

Dat granen tot vervelende klachten kunnen leiden, is duidelijk. Helaas zijn kunstmatige toevoegingen óók een no-go. Dit is tevens het geval voor kunstmatige conserveringsmiddelen; deze kunnen jeuk en huidklachten veroorzaken. Allesbehalve gezond dus!
Vandaar dat Prima Diervoeding voor vitamine E pleit; een natuurlijk alternatief dat tevens resulteert in een langere houdbaarheid. Daarnaast vind je in onze (gedroogde) snacks geen kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen.

De (gezondheids)voordelen van runderkophuid plaat

Los van de lekkere smaak zijn er nóg meer redenen om je voorraadkast te vullen met runderkophuid plaat. Zo heeft de kauwactiviteit een reinigend effect op het gebit van je hond én neemt de hoeveelheid tandplak en tandsteen aanzienlijk af.
Maar wist je dat jouw viervoeter óók minder stress ervaart door het kluiven op een kauwsnack? De endorfine (het geluksstofje) die door het kauwen vrijkomt, geeft je hond namelijk een gelukzalig gevoel.
Dan is er nóg een derde reden om je harige vriend op runderkophuid te trakteren: het tegengaan van verveling. Wanneer je hond uitdaging mist, kan er verveling opspelen. En je raadt het al: deze frustratie kan je verveelde viervoeter gaan botvieren op je meubilair. Dan is een kauwsnack toch een beter alternatief.

Is het een geschikte kauwsnack voor elke hond?

Gezien de grootte en hardheid is runderkophuid plaat de ultieme kauwsnack voor middelgrote en grote viervoeters. Kleine honden, puppy’s en senioren kun je beter trakteren op een andere gedroogde snack.

Voedingsvoorschriften

Laat je hond nooit alleen tijdens het snacken; houd dus altijd toezicht bij het geven van runder kophuid én geef voldoende (vers) drinkwater.
Aangezien het om een natuurlijk product gaat, kan de kleur, grootte en vorm anders uitpakken.

De snacks van Prima Diervoeding staan garant voor véél smulplezier

Met ons snackassortiment hoeft jouw hond zich nooit te vervelen. Van trainers, hondenkoekjes, vleesstrips, gedroogde snacks tot kauwsnacks; Prima Diervoeding bedient iedere hond op zijn/haar wenken. En dát voor een betaalbare prijs! Tijd dus om de voorraadkast flink aan te vullen.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen