Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Runderkophuid platen

Runderkophuid platen; de lekkerste kauwsnacks voor jouw hond

Kluiven, kluiven en nog eens kluiven; met onze runderkophuid platen zorg je voor behoorlijk wat kauwplezier. Voor suikers en kunstmatige toevoegingen hoef je overigens niet bang te zijn; de gedroogde snacks van Prima Diervoeding zijn 100% natuurlijk. Bovendien gaan gezonde voedingsstoffen — dankzij  het drogingsproces — niet verloren, waardoor je hond profiteert van de nodige vitamines en mineralen.

Graanvrij én zonder kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen

Bij onze runderkophuid platen is er geen sprake van granen; het betreft namelijk een gedroogde snack waar geen granen aan zijn toegevoegd.
Is jouw hond dus allergisch voor granen? Dan zal jouw harige vriend niet gevoelig reageren op onze runderkophuid.
Verder bevat deze kauwsnack geen kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. Dit geldt overigens ook voor kunstmatige conserveringsmiddelen, zoals BHA en BHT. Aangezien deze stoffen vervelende klachten kunnen veroorzaken, kiezen we bij Prima Diervoeding liever voor een natuurlijk alternatief om een langere houdbaarheid te garanderen.

Dit is waarom je hond baat heeft bij runderkophuid platen

Runderkophuid is een verrukkelijke kauwsnack dat voor schone hondentandjes met minder tandplak én tandsteen zorgt. Toch is dat niet de enige reden om je hond te trakteren op onze runderkophuid platen; door de endorfine (gelukstofje) die er vrijkomt, ervaart je viervoeter óók minder stress.
Tot slot zorgen de kauwsnacks van Prima Diervoeding voor minder verveling bij je hond. Pluspunt: je viervoeter reageert zijn/haar frustratie op de runderkophuid af in plaats van je meubels.

Mag iedere hond van deze kauwsnack smullen?

Gezien de hardheid en grootte is een runderkophuid plaat uitsluitend geschikt voor middelgrote en grote viervoeters. Kleine honden, puppy’s en senioren blijven dus buiten beschouwing. Gelukkig hebben we voor onze kleine, jonge en oude viervoeters genoeg geschikte snacks met een hoog lekker-gehalte.

Houd hier rekening mee

Natuurlijk gun jij je hond een lekker snackmomentje, maar let op: laat je viervoeter niet zonder toezicht kluiven. Dit geldt overigens voor álle snacks. Voorzie je hond daarnaast van een goed gevulde waterbak.
Doordat het om een natuurlijk product gaat, kan er sprake zijn van een afwijkende grootte, vorm en kleur.

Lekker én gezond; onze snacks zijn om van te smullen

Klein, groot, jong, oud; iedere harige lekkerbek is bij Prima Diervoeding aan het juiste adres. Zo vind je in ons assortiment de lekkerste trainers, vleesstrips, hondenkoekjes, vleesblokjes en kauwsnacks. Bovendien heeft je hond de keuze uit talloze vleessoorten. Van kip, lam, konijn, rund, geit, varkensvlees, hert, kameel, eend tot paard; je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het in huis.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen