Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Runderlong

Runderlong als lekker tussendoortje

Een snack waar jouw harige lekkerbek graag van smult? Daar hebben wij iets op gevonden; met de runderlong van Prima Diervoeding krijg je élke hond aan het kwispelen.
Ook zorg je met dit verrukkelijke tussendoortje voor een gezond snackmomentje. Door de gedroogde samenstelling blijven namelijk alle vitamines — waaronder vitamine B12 — en mineralen behouden. Zo draagt vitamine B12 bij aan een gezonde spijsvertering en immuunsysteem. Des te meer reden dus om je viervoeter te trakteren op runder long!

Een snack zonder granen en kunstmatige toevoegingen

Granen en kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen? Niet bij runderlong. Vervelende klachten — waaronder jeuk, braken en darmproblemen — kunnen hierdoor niet de kop opsteken. Ook bevatten onze gedroogde snacks geen kunstmatige conserveringsmiddelen, zoals BHA en BHT. Voor ons droog- en natvoer gebruiken we een natuurlijk alternatief om de houdbaarheid te verlengen: vitamine E. De kans dat dit tot jeuk en huidklachten leidt is dan ook nihil.

Mag jouw hond smullen van runderlong?

Dankzij de broze, knapperige structuur is runder long een geschikte snack voor ál onze harige vrienden; van klein tot groot en jong tot oud.

Voedingsvoorschrift voor een snackmomentje

Geef je hond nooit een snack als je ongezien het huis uit wilt glippen. Zorg altijd voor toezicht; of je nu een harde kauwsnack of klein tussendoortje geeft. Voorzie je hond daarnaast van voldoende (vers) drinkwater.
Vergeet niet dat runder long een natuurlijk product is. Hierdoor kan de kleur, grootte en vorm afwijken.

Een assortiment om de poten bij af te likken

Voor heerlijke tussendoortjes en beloningssnacks hoef je niet ver te zoeken; het snackaanbod van Prima Diervoeding is om van te smikkelen. Maar ook onze brokken, natvoer, worsten en hondensupplementen staan garant voor een gezond én lekker voedingspatroon. Bovendien hoef je niet je spaarrekening te plunderen; ons droog- en natvoer is verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Ontdek nú het Prima assortiment in de supermarkt of onze webshop.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen