Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Runderoren hond

Smakelijke runderoren voor je hond

Met zo’n uitgebreid assortiment als dat van Prima Diervoeding kan het lastig zijn om de juiste kauwsnack te vinden. Toch zit je met runderoren voor je hond altijd goed! Dit heeft niet alleen te maken met het hoge lekker-gehalte, maar óók met het lage vetpercentage. Viervoeters met een pondje meer mag je dus gerust trakteren op een heerlijke runderoor.

Granen en kunstmatige toevoegingen zijn niet aan de orde

Het zorgvuldige drogingsproces zorgt voor een vleesrijke snack zonder toevoeging van granen en kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. Zo besparen we je (gevoelige) hond heel wat allergische klachten.
De houdbaarheid van onze voeding en overige snacks verlengen we met vitamine E. Dankzij dit natuurlijke conserveringsmiddel kan er geen jeuk en huidklachten ontstaan.

Zijn runderoren voor iedere hond een geschikte snack?

Helaas pindakaas, maar voor kleine honden, puppy’s en senioren is deze kauwsnack niet weggelegd. Gelukkig mogen middelgrote en grote honden er wél van smikkelen.

Waarom deze kauwsnack niet in je voorraadkast mag ontbreken

Bij een onweerstaanbare kauwsnack staat het hoge lekker-gehalte centraal. Toch zijn er meer redenen om je hond op een lekkere runderoor te trakteren. Zo functioneert een kauwsnack — onder andere — als een soort tandenborstel; het levert je harige vriend een gezond hondengebit op. Bovendien zorgt het vele kluiven voor minder tandplak én tandsteen.
Heeft je hond veel last van stress? Oók dan kan een kauwsnack voordelig uitpakken. Tijdens het kauwen komt er namelijk een gelukstofje (endorfine) vrij wat voor een rustig en gelukzalig gevoel zorgt.
Tot slot kan je verveelde hond zich flink uitleven op een kauwsnack, waardoor je viervoeter zijn/haar tandjes minder snel in je meubilair zal zetten.

Belangrijk voedingsadvies

Welke snack je een hond ook geeft; zorg dat je altijd toezicht houdt. Laat je hond tevens over voldoende (vers) drinkwater beschikken.
Bij een natuurlijk product kan de grootte, vorm en kleur afwijken. Houd hier dus rekening mee.

Gedroogde snacks om van te smikkelen

Met ons assortiment in gedroogde snacks heeft jouw harige vriend niks te klagen. Zo kan je hond — onder andere — genieten van:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg15,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen