Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Schapenvet hond

Schapenvet is onwijs gezond voor je hond

Voor een verrukkelijke, maar vooral gezonde boost is schapenvet voor je hond hét aangewezen voedingssupplement. Bij Prima Diervoeding verkopen we de vloeibare variant; met een paar pompjes sprenkel je het goedje over de brokken van je harige vriend. Zo simpel kan het zijn!

Waar wordt schapenvet van gemaakt?

Heel leuk zo’n hondensupplement, maar waar wordt het eigenlijk van gemaakt?  Het antwoord hierop is schapenvlees voor menselijk gebruik. En dan met name het niervet dat eerst gesmolten en vervolgens gezeefd wordt. Hierdoor ontstaat een natuurlijk product zonder kunstmatige toevoegingen. Wedden dat jouw trouwe viervoeter hier maar ál te graag van smult?

De voordelen van schapenvet voor je hond

Niet alleen verrijk je met schapenvet het maaltje van je hond; ook zorgt dit voedingssupplement voor behoorlijk wat gezondheidsvoordelen. Zo staat schapenvet bekend om de hoge hoeveelheid vitamine A en D. En geloof ons als we zeggen dat deze vitamines véél bijdragen aan de gezondheid van je hond. Voor een beter gezichtsvermogen, sterke(re) botten en een gezond(er) maagdarmkanaal horen deze vitamines dan ook zeker thuis in het voedingspatroon van je hond. Toch blijft het niet bij deze voordelen, want vitamine A en D draagt tevens bij aan de volgende functies:

 • Hoge(re) weerstand
 • Gezonde(re) huid
 • Glanzende lokken
 • Kan helpen bij haaruitval

Bovendien kan dit hondensupplement óók het risico op dunne ontlasting en diarree verkleinen. Al met al flink wat redenen om je harige vriend zo nu en dan te verrassen met een paar druppels schapenvet.

Belangrijke kanttekening

Hoe lekker je harige vriend dit smakelijke goedje ook vindt; geef niet té veel schapenvet aan je hond. Dit voedingssupplement bevat namelijk flink wat (dierlijke) eiwitten wat tot overgewicht kan leiden. Houd je dus aan het voedingsvoorschrift op de verpakking.

De voordelen op een rijtje

We kunnen de pluspunten van dit hondensupplement niet genoeg benadrukken. Daarom zetten we álle voordelen nogmaals op een rij:

 • Sterke(re) botten
 • Een beter gezichtsvermogen
 • Glanzende vacht
 • Hoge(re) weerstand
 • Kan haaruitval tegengaan
 • Een gezond(er) maagdarmkanaal
 • Draagt bij aan een gezonde(re) huid

De heerlijke voedingssupplementen  van Prima Diervoeding

Niet alleen gezonde brokken, lekker natvoer en heerlijke snacks staan centraal in het assortiment van Prima Diervoeding; ook onze hondensupplementen zetten we graag in de spotlight. En dát doen we niet voor niks! Jouw harige vriend heeft namelijk óók onwijs baat bij de koploper van ons supplementenaanbod. Dan hebben we het natuurlijk over zalmolie; een hondensupplement dat barst van de omega-3 en 6-vetzuren. Oh, en dan hebben we het nog niet over de zalmolie & schapenvet mix gehad; het beste van beide werelden!

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen