Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Schouderblad

Schouderblad voor de echte kauwkampioenen

Het schouderblad van Prima Diervoeding — en dan met name het runderschouderblad — is hét zwaargewicht onder de kauwsnacks. Dat deze gedroogde snack voor boordevol kauwplezier zorgt, is dan ook zacht uitgedrukt.
Is een runderschouderblad iets te uitdagend voor jouw harige vriend? Trakteer je hond dan op varkensschouderblad; nét zo lekker, alleen dan een maatje kleiner.

Een kauwsnack zonder kunstmatige toevoegingen en granen

Onze gedroogde snacks zijn vrij van granen en kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. Hiermee bespaar je een (gevoelige) hond héél wat ellende. Gelukkig hoef je met onze graanvrije snacks — die geen kunstmatige toevoegingen bevatten — niet bang te zijn voor jeuk of darmproblemen; deze klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Bovendien is er geen sprake van kunstmatige conserveringsmiddelen, zoals BHA en BHT. In ons droog- en natvoer worden de kunstmatige conserveringsmiddelen door een natuurlijk alternatief (vitamine E) vervangen. Zo profiteer je als hondenbaasje toch van een langere houdbaarheid, zonder dat er kans is op jeuk en huidklachten.

De voordelen op een rijtje

Naast een hoog lekker-gehalte en gezonde samenstelling heeft een kauwsnack nóg meer voordelen in petto. Zo functioneert een runder- of varkensschouderblad als tandenborstel; het heeft een reinigend effect op hondentandjes en zorgt daarnaast voor minder tandplak en tandsteen.
Voor onrustige honden is een schouderblad overigens óók effectief. Tijdens het kluiven komt er namelijk endorfine vrij. Dit is een gelukshormoon dat — je raadt het al — voor een gelukzalig gevoel zorgt. Bovendien wordt je viervoeter er onwijs zen van.
We sluiten het rijtje af met nóg een belangrijk voordeel: met een kauwsnack ga je een verveelde hond tegen.

Mag je elke hond trakteren op een schouderblad?

Dit antwoord zal niet uit de lucht vallen, maar een runder- of varkensschouderblad is té hard en té groot voor kleine honden. Voor middelgrote en grote kauwkampioenen is het juist wél een geschikte kauwsnack.

Voedingsadvies om te onthouden

Laat je hond nooit alleen met een schouderblad; zorg altijd voor toezicht en voorzie je harige vriend van genoeg (vers) drinkwater.
Houd er daarnaast rekening mee dat de vorm, grootte en kleur afwijkend kan uitvallen. Het is en blijft tenslotte een natuurlijk product.

Een uitgebreid assortiment aan voeding en snacks

Voor een gezond voedingspatroon mag het droog- en natvoer van Prima Diervoeding niet in je voorraadkast ontbreken. Bovendien zorg je met onze hondenworsten en supplementen helemáál voor een feestmaal.
De kenmerken van onze voedingen zijn een hoog vleesgehalte, weinig tot geen granen én een betaalbare prijs. Genoeg reden dus voor een Prima maaltijd!

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen