Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Snacks hond

Maak je viervoeter aan het kwispelen met snacks hond

We verwennen onze harige vrienden maar al te graag met een lekkere hondensnack. Toch is het belangrijk dat je jouw viervoeter verantwoord laat snacken. Vergelijk het met groentechips; een stuk gezonder dan paprikachips, maar nét zo lekker.
Zo bevatten onze snacks hond een hoog vleesgehalte, weinig tot geen granen, geen suikers én is er geen sprake van kunstmatige toevoegingen. Kortom, de perfecte hondensnacks voor een verantwoord snackmomentje.

Het aanbod in hondensnacks

Met het uitgebreide assortiment van Prima Diervoeding krijg je flink wat keuzestress. Om je op weg te helpen, hebben we hieronder onderscheid gemaakt in de diverse hondensnacks.

Zet je hond aan het werk met trainers

Voor lekkere trainingssnoepjes — ook wel trainers genoemd — doet je hond alles. Het is dan ook hét ideale hulpmiddel om je dondersteen commando’s en de leukste trucjes aan te leren. Zo geeft je hond — onder motivatie van trainers — een indrukwekkende performance weg; Justin Bieber is er niets bij.
Dankzij het kleine formaat en de zachte structuur mag je de trainingssnoepjes óók aan je jonge stuiterbal geven; onmisbaar tijdens de puppycursus!
Houd de snacks hond dan ook binnen handbereik tijdens je dagelijkse uitlaatrondje. Ideaal om je jonge, harige vriendje aan de lijn te leren lopen.

Beloningssnacks; een lekker tussendoortje

Zolang het een verantwoorde hondensnack is, moet iets lekkers tussendoor prima kunnen. Zo beloon je met een beloningssnack — it’s all-in the name — niet alleen goed gedrag; je versterkt ook nog eens de band tussen jou en je harige viervoeter.
Hoewel de meeste hondenbaasjes commando’s en kunstjes aanleren met trainers, zijn beloningssnacks nét zo effectief.
Voor lekkere hondensnack ben je  bij Prima Diervoeding aan het juiste adres. Ons aanbod in beloningssnacks loopt uiteen van vleesstrips, crunchy repen tot hondenkoekjes.

Verras je hond met gedroogde hondensnacks

Eén van de hardlopers in ons assortiment zijn de gedroogde hondensnacks. Doordat deze snacks uit gedroogd vlees — zoals spiervlees, nekken, oren en huid — bestaan, is er geen sprake van kunstmatige toevoegingen. Oftewel, 100% natuurlijk! Om deze reden zijn het niet alleen heerlijke, maar vooral gezonde snacks hond.
Bij Prima Diervoeding vind je voor élke harige viervoeter wat wils; van runderoren, kamelenhuid, lamslong tot konijnenhuid.

De voordelen van een kauwsnack

Zet je verveelde hond zijn of haar kauwgrage tandjes graag in jouw meubilair? Geef je harige ondeugd dan een lekkere kauwsnack. Zo houd je jouw viervoeter niet alleen van de straat; ook komt het geluksstofje endorfine vrij, wat op z’n  beurt tot minder stress leidt.
Maar daar blijft het niet bij, want hondentandjes- en tandvlees hebben tevens baat bij veelvuldig kluiven. Zo zorgt een kauwsnack dus voor een schoon én sterk hondengebit.

Zorg met snacks hond voor meer uitdaging

Blijf je hond op fysiek, maar ook op mentaal gebied uitdagen. Door je hond regelmatig te laten apporteren, zorg je voor fysieke uitdaging. Maar vergeet daarnaast niet om voor mentale uitdaging te zorgen. En dat klinkt ingewikkelder dan het is; stop wat hondensnoepjes in een lege wc-rol of opgerolde handdoek. Je hond doet de rest!
Heeft je harige viervoeter in een mum van tijd deze ‘puzzel’ opgelost? Dan is het tijd om intelligentie spelletjes — ook wel hersenwerk genoemd — in te zetten. Kortom, een lekkere én speelse manier die voor mentale uitdaging zorgen.

Ga voor minder granen

Bij Prima Diervoeding staan we voor hondenvoer met een hoog vleesgehalte en weinig tot geen granen. Ons motto is niet voor niets: meer vlees, minder granen.
Bovendien zijn óók onze trainers, beloningssnacks, gedroogde snacks hond en kauwsnacks graanarm of zelfs graanvrij; ideaal voor honden die gevoelig of allergisch zijn voor granen.

Het aanbod in hypoallergene hondensnacks

Sommige honden kunnen allergisch reageren op dierlijke eiwitbronnen. Zo zijn de meest voorkomende boosdoeners: rund, kip en varkensvlees.
Om jouw allergische viervoeter óók van een verantwoorde snack te laten smikkelen, bestaat de samenstelling van onze hypoallergene snacks hond uit ingrediënten die het risico op een allergische reactie verkleinen.
Ons assortiment in hypoallergene hondensnacks varieert van paardenkophuid, hertenpoot, eendennekken, lamsoren tot kabeljauwhuid.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg15,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen