Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Spiering

Heerlijke spiering voor de afwisseling

Hoewel (de meeste) honden flink van vlees smullen, valt vis nét zo zeer in de smaak. Voor harige visliefhebbers is spiering dan ook de ultieme snack. En dat je hond ongemerkt flink wat omega-3 vetzuren binnen krijgt is mooi meegenomen!

Graanvrije snack zonder kunstmatige toevoegingen

Door het drogingsproces ontstaat er een gedroogde snack dat volledig uit vlees of — in dit geval — vis bestaat. Vervolgens worden er geen granen of kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen aan toegevoegd. Dit zijn namelijk onnodige (vul)middelen die Prima Diervoeding voor een natuurlijk alternatief vervangt.
Hoewel er bij spiering geen sprake is van kunstmatige conserveringsmiddelen, vind je in ons droog- en natvoer óók geen kunstmatige stoffen. Om de houdbaarheid te verlengen, vervangen we de kunstmatige conserveringsmiddelen voor vitamine E.  Dit natuurlijke alternatief leidt tot hetzelfde resultaat zonder vervelende klachten te veroorzaken.

Vermindert de kans op een allergische reactie

Veel honden zijn allergisch voor een bepaalde vleessoort; met name voor rund, kip en varkensvlees. Echter is bij spiering de kans een stuk kleiner dat je hond (allergisch) gaat reageren. De reden hiervan is dat deze vissoort nauwelijks tot niet wordt verwerkt in hondenvoer- en/of snacks. Oftewel, een hypoallergene vissnack.

Waarom is spiering zo gezond?

Zoals we al eerder aangaven, bevatten de gedroogde visjes behoorlijk wat omega-3 vetzuren. Deze laten niet alleen de vacht van je harige vriend prachtig glanzen; ook de huid gaat er flink op vooruit.

Is het een geschikte snack voor puppy’s?

Deze zoetwatervisjes zijn — dankzij het ieniemienie formaat — óók een passende snack voor kleine stuiterballen. Bij een grote hond zal het eerder hap-slik-weg zijn. Daarom kun je een grote viervoeter beter een grote(re) (kauw)snack geven.

Voedingsadvies voor het geven van snacks

Geef je harige vriend nooit een snack zonder toezicht. Of het nu om een kleine of grote snack gaat; zorg dat je je altijd in dezelfde ruimte bevindt.
Gedroogde visjes zijn en blijven natuurlijk een natuurlijk product. Om deze reden kan de grootte, kleur en vorm anders uitvallen.

Gedroogde vissnacks om van te smullen

Op het gebied van vissnacks heeft Prima Diervoeding héél wat in petto voor jouw harige visliefhebber. Hieronder zetten we de lekkerste vissnacks op een rij. Maar pas op, dit kan tot keuzestress leiden!

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen