Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Trainingssnoepje hond

hondenworst kip & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kip & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst zalm & rijst

PrimaDog hondenvoer
Zalm & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst lam & rijst

PrimaDog hondenvoer
Lam & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst kalkoen & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kalkoen & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst wildbraad & rijst

PrimaDog hondenvoer
Wildbraad & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu

Een lekker trainingssnoepje voor je hond

Net zoals wij iets harder sporten met een lekker stukje chocola in het vooruitzicht, heeft jouw viervoeter ook motivatie nodig voor de puppycursus of gehoorzaamheidstraining. Gelukkig helpt hier een verrukkelijk trainingssnoepje hond uitstekend bij; onze harige vrienden doen alles voor wat lekkers!
Het assortiment van Prima Diervoeding biedt een breed scala aan hondensnacks, waaronder de lekkerste trainingssnoepjes. Maar ook voorzie je jouw hond met onze gezonde brokken en heerlijke natvoeding van een verantwoord voedingspatroon.

Gezonde samenstelling

Dat onze trainingssnoepjes om van te smikkelen zijn, staat buiten kijf. Met een hoog vleesgehalte, diverse vitamines en mineralen is een trainingssnoepje uit ons assortiment de BMW onder de trainers. Zo blijven we tevens weg van kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. En ook kunstmatige conserveringsmiddelen hebben geen schijn van kans!

Geschikt voor élke portemonnee

Iedere hond verdient een gezond én gelukkig leven; dat gunnen we dan ook elke viervoeter. Daarom hoef je niet diep in de buidel te tasten voor de snacks en het droog- en natvoer van Prima Diervoeding.

Welke snoepjes kun je gebruiken voor de training?

Tijdens de zoektocht naar hét perfecte trainingssnoepje voor je hond stuit je op een overweldigend aanbod aan hondensnacks.
Maar wat is nou het geheim achter de beste trainers? Simpel! Om je mede trainingsgenoten niet op te houden, moet een trainingssnoepje hond klein van formaat zijn. Hap-slik-weg!
Zorg daarnaast voor snackjes die zacht van structuur zijn. Maar ook een hoog lekker-gehalte helpt mee;)

Bereik een goed resultaat met trainers

De kleine vleesblokjes worden niet voor niets trainers genoemd; het formaat en de zachte structuur maken het dé ideale snack om je hond commando’s en/of kunstjes aan te leren.
Met een assortiment van meer dan 30 trainers heb je genoeg keus. Zo kan jouw harige lekkerbek smullen van smaken als kip, rund, kalkoen, lam, eend, hert, konijn, ree, paard, gans, wildzwijn en vis.

Train met vleesstrips

Heb je alleen vleesstrips in je voorraadkast liggen? Geen probleem, in een handomdraai tover je deze om in trainingssnoepjes. Door de zachte structuur breek je de vleesstrips makkelijk in kleine stukjes.
Bij Prima Diervoeding ben je aan het juiste adres voor lekkere én gezonde vleesstrips. Smaken als eend, gans, hert, rund, lam, kip, paard, konijn, fazant en wildzwijn; we hebben voor iedere hond wat wils.

Kan je een hondenworst ook gebruiken als trainers?

Hoe vreemd het ook klinkt; van een hondenworst kan je de lekkerste trainers maken. Snijd (een stuk van) de hondenworst in kleine blokjes en voilà! Zo heb je altijd een heerlijke trainingssnoepje hond binnen handbereik.
Benieuwd naar de smaken? Neem dan snel een kijkje in jouw dichtstbijzijnde supermarkt of onze webshop.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2277 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen