Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Varkensneuzen

Varkensneuzen; snacks die jouw hond niet kan weerstaan

Als beloning, tussendoortje of toetje na de maaltijd; de varkensneuzen van Prima Diervoeding zijn geschikt voor ieder scenario.
Toch zorgen niet alléén onze varkens neuzen voor behoorlijk wat smulplezier; ál onze gedroogde snacks benoemen jou als hondenbaasje van het jaar.

Waarom een varkensneus lekker én gezond is

Dankzij het drogingsproces ontstaat er een vetarme, maar ook geurarme snack. Ideaal voor harige viervoeters die op dieet zijn.
Gelukkig doet het drogingsproces verder niets af aan de smaak. En de gezonde voedingsstoffen worden — dankzij het drogingsproces — behouden. Zo barsten varkensneuzen van de eiwitten, vetten, vitamines en mineralen. De (dierlijke) eiwitten dragen bij aan de spieropbouw en een gezonde vacht, terwijl vetten je hond boordevol energie geeft.

Een smakelijke verrassing

Om de varkens neuzen nóg lekkerder te maken, zijn ze verrijkt met  honing. Want hoewel deze gedroogde snack an sich al onweerstaanbaar is, gaat je hond helemaal uit zijn/haar dak van een extra honingsmaakje.

Een kauwsnack zonder granen en kunstmatige toevoegingen

Varkensneuzen zijn — dankzij het drogingsproces — een volledig natuurlijk product. Hier zijn dan ook geen granen en kunstmatige geur, kleur, en smaakstoffen aan te pas gekomen. Zo kan jouw viervoeter niet allergisch reageren op toegevoegde granen of kunstmatige toevoegingen. Hiermee voorkom je jeuk, kale plekken in de vacht én haaruitval.

Welke honden mogen smikkelen van een varkensneus?

Qua grootte zijn de gepofte oren nét iets te hoog gegrepen voor kleine honden en puppy’s. Middelgrote en grote viervoeters zullen er daarentegen minder moeite mee hebben.

Advies voor het geven van een gedroogde snack

Laat je hond nooit alleen tijdens zijn/haar snackmomentje. Of het nu om een klein beloningssnoepje of grote kauwsnack gaat; zorg dat je altijd in dezelfde ruimte bent. Geef de gepofte oren dan ook niet zonder toezicht én voldoende (vers) drinkwater.
Vergeet niet dat het om een natuurlijk product gaat. Om deze reden kan de grootte, vorm en kleur afwijken.

Smullen van de lekkerste gedroogde snacks

Met een gezonde samenstelling én hoog lekker-gehalte geven onze gedroogde snacks je flink wat keuzestress.
Benieuwd wat Prima Diervoeding voor jouw harige vriend in petto heeft? Lees dan zeker verder, want hieronder vind je een aantal van onze populairste snacks:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen