Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Varkensoren

Trakteer je hond op varkensoren

Ondanks het hoge(re) vetgehalte winnen onze varkensoren aan populariteit. Hoewel je deze kauwsnack niet té vaak moet geven, bevat een varkensoor — dankzij het drogingsproces — veel vlees, vitamines en mineralen. Let op: geef deze snack niet aan honden met overgewicht; daar zijn de oren iets te vet voor.

Granen en kunstmatige toevoegingen? Niet bij deze kauwsnack

Bij Prima Diervoeding zijn we geen voorstander van (te veel) granen. Daarom vind je in onze webshop voornamelijk graanarme en graanvrije voeding. Want een te hoge hoeveelheid aan (slechte) granen kan tot darmproblemen, jeuk en braken leiden. Maar geen zorgen, door de gedroogde samenstelling bevat óók een varkensoor geen granen.
Kunstmatige toevoegingen — zoals geur, kleur- en smaakstoffen — zijn bij onze voeding en varkensoren tevens niet aan de orde. Verder moeten kunstmatige conserveringsmiddelen wijken voor vitamine E; een natuurlijk alternatief dat voor een langere houdbaarheid zorgt. En dát zonder kans op vervelende klachten.

Waarom je viervoeter baat heeft bij varkensoren

Een kauwsnack met een hoog lekker-gehalte is natúúrlijk een must. Maar wist je dat er nog drie redenen zijn om je hond een varkensoor te geven? Zo dient een kauwsnack bijvoorbeeld vaak als tandenborstel. Door de schurende beweging van het kluiven reinigt je hond zelf zijn/haar gebit. Hierdoor neemt ook nog eens de hoeveelheid tandplak en tandsteen af.
Verder komt er door het kauwen endorfine vrij; een gelukstofje dat je harige vriend een rustig én gelukzalig gevoel bezorgt.
Raakt jouw hond snel verveeld? Met een kauwsnack is dat verleden tijd. Het kluiven houdt je viervoeter flink bezig, waardoor je meubilair ook nog eens ongeschonden blijft.

Geschikt voor elke hond?

Dit komt waarschijnlijk niet als een verrassing, maar een varkensoor is een té grote kauwsnack voor kleine honden. Dit geldt tevens voor puppy’s. Gelukkig biedt ons snackassortiment een scala aan heel veel lekkers dat wél geschikt is voor je kleine hond en/of pup.
Is jouw viervoeter van middelgroot of groot formaat? Dan kun je de varkensoren met een gerust hart geven.

Let op dit voedingsadvies

Of het nu om een kauwsnack of beloningssnack gaat; laat je harige vriend nooit alleen snacken. Zorg dus dat je er altijd bij bent én je hond van genoeg (vers) drinkwater voorziet.
Let op: het betreft een natuurlijk product. Hierdoor kan de vorm, kleur en grootte anders uitpakken.

Deze snacks vind je óók bij Prima Diervoeding

Voor gezellige snackmomentjes ben je bij Prima Diervoeding aan het juiste adres. Bovendien kun je óók bij ons terecht voor snacks waardoor je viervoeter zich tot een professioneel apporteur ontpopt. Hieronder vind je een aantal snacks waar élke hond wel pap van lust:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen