Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Varkensoren hond

Varkensoren geven je hond onwijs veel smulplezier

Hoewel varkensoren voor je hond meer vet bevatten, bekeert de heerlijke smaak iedere kieskeurige viervoeter. Toch is het geen ongezonde snack, integendeel! Door het drogingsproces blijven de voedingsstoffen behouden, waardoor je hond kan rekenen op een flinke dosis (dierlijke) eiwitten, vitamines en mineralen.

Gebrek aan granen en kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen

Hoewel granen niet automatisch schadelijk zijn voor je hond, pleiten we bij Prima Diervoeding tóch voor minder granen. Bij een varkensoor hoef je daar echter niet bang voor te zijn; er worden namelijk geen granen aan onze gedroogde snacks toegevoegd. Bovendien blijven we ver uit de buurt van kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. Dit geldt overigens ook voor kunstmatige conserveringsmiddelen.

Waarom een varkensoor goed is voor je harige vriend

Dat varkensoren je hond laten watertanden is een welbekend feit. Hierdoor heeft jouw viervoeter dan ook geen overtuiging nodig. Hondenbaasjes daarentegen zijn een ander verhaal; als het om de gezondheid van je harige vriend gaat, zijn we namelijk behoorlijk kieskeurig. En terecht!
Toch zijn er meer redenen om je hond te trakteren op een varkens oor. Ten eerste heeft een kauwsnack een reinigend effect op het gebit van je hond én zorgt het voor minder tandplak en tandsteen.
Daarnaast geven varkensoren je hond een rustgevend en gelukzalig gevoel. Dit heeft alles te maken met de endorfine (geluksstofje) die tijdens het kauwen vrijkomt.
Dan hebben we nog een voordeel voor je in petto: het meubilair blijft vrij van tandafdrukken. Door de kauwactiviteit zal je harige vriend zich namelijk geen moment vervelen.

Is deze kauwsnack geschikt voor iedere hond?

Voor kleine honden en puppy’s is een varkens oor iets te uitdagend. Simpelweg omdat het een té grote kauwsnack is. Voor middelgrote en grote viervoeters is het overigens wél een geschikt tussendoortje.

Belangrijke kanttekening

Je hond alleen laten tijdens het snacken is een échte no-go. Zorg dus altijd voor toezicht én genoeg (vers) drinkwater.
Onthoud daarnaast dat varkensoren voor je hond natuurlijke producten zijn. Om deze reden kan de kleur, grootte en vorm anders uitvallen.

Zoveel lekkers om van te snacken

Het assortiment van Prima Diervoeding  is ontzettend uitgebreid; er zijn té veel producten om op te noemen. Dat we voor iedere harige viervoeter wat lekkers in huis hebben, is dan ook een understatement.
Toch geven we je graag een kijkje in ons veelzijdige aanbod. Daarom vind je hieronder een greep uit onze populairste producten:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen