Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Varkenszwoerd

Varkenszwoerd; een kauwsnack waar je hond graag van smult

Goed gedrag moet beloond worden; met varkenszwoerd in het vooruitzicht laat jouw harige vriend zich dan ook van zijn/haar beste kant zien. En ach, een keertje zondigen moet kunnen, toch?

Geen kunstmatige toevoegingen en granen

Wees gerust, je (gevoelige) hond kan niet allergisch reageren op granen of kunstmatige toevoegingen. Varkenszwoerd bevat namelijk geen granen en kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. Ook voor kunstmatige conserveringsmiddelen — zoals BHA en BHT — hoef je niet bang te zijn; Prima Diervoeding vervangt deze stoffen namelijk voor vitamine E. Oftewel, een natuurlijk alternatief dat in een langere houdbaarheid resulteert.

Waarom je hond baat heeft bij varkenszwoerd

Zonder dat je hond het in de gaten heeft zorg je met varkens zwoerd voor héél wat voordelen. Neem het vele kauwen; dit leidt — ongemerkt — tot schone hondentandjes met minder tandplak en tandsteen.
Bovendien heeft een kauwsnack een positieve invloed op de mentale gesteldheid van je hond. Door het kluiven ontstaat er namelijk endorfine; een gelukstofje dat voor een blije én stressvrije viervoeter zorgt.
Maar wist je dat een kauwsnack óók ideaal is om verveling bij je hond tegen te gaan? Hierdoor blijft je schoenencollectie (grotendeels) ongeschonden.

Ook een passende snack voor jouw harige vriend?

Gezien het grote formaat en de hardheid raden we aan om deze kauwsnack alléén aan middelgrote en grote honden te geven.

Let hier goed op

Sta je op het punt om de deur uit te gaan? Dan is de verleiding groot om je harige vriend een kauwsnack te geven. Toch raden we dit — in verband met verstikkingsgevaar — ten zeerste af. Zorg dat je altijd in dezelfde ruimte bent wanneer je een (kauw)snack aan je hond geeft.
Houd er verder rekening mee dat een varkens zwoerd een natuurlijk product is. Om deze reden kan de grootte, kleur en vorm anders uitvallen.

Een snackassortiment om trots op te zijn

De kauwsnacks van Prima Diervoeding bieden élke viervoeter flink wat kauwplezier. Om een gedegen keuze te maken, zetten we hier een aantal populaire kauwsnacks onder elkaar:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen