Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Voer hond

hondenvoer puppy kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
10 kilo

 38,95

Bestel nu
hondenworst kip & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kip & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenworst zalm & rijst

PrimaDog hondenvoer
Zalm & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel voor kleine rassen 4 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenworst lam & rijst

PrimaDog hondenvoer
Lam & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 3 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
3 kilo

 16,50

Bestel nu
hondenworst kalkoen & rijst

PrimaDog hondenvoer
Kalkoen & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenvoer kip & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Kip & aardappel
10 kilo

 36,95

Bestel nu
hondenworst wildbraad & rijst

PrimaDog hondenvoer
Wildbraad & rijst
Zakje 800 gram

 3,25

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
3 kilo

 17,95

Bestel nu
hondenvoer lam & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Lam & aardappel
10 kilo

 44,95

Bestel nu
hondenvoer puppy kip & aardappel

PrimaDog hondenvoer puppy
Kip & aardappel
4 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
3 kilo

 19,95

Bestel nu
hondenvoer zalm & aardappel 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Zalm & aardappel graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer hert & kalkoen 10 kilo

PrimaDog hondenvoer adult
Hert & kalkoen erwten graanvrij
10 kilo

 49,95

Bestel nu
hondenvoer eend & haring

PrimaDog hondenvoer adult
Eend & Haring erwten
1,5 kilo

 12,95

Bestel nu

Het beste voer voor je hond

Met hondenvoeding dat uit gezonde ingrediënten bestaat, leeft jouw viervoeter zijn/haar beste hondenleven. Zo is je harige vriend met ons voer hond verzekerd van een verantwoord maaltje zonder kunstmatige toevoegingen.
Maar ook het lekker-gehalte zijn we niet vergeten; ons droog- en natvoer is namelijk om van te smullen, zo lekker! Daarnaast ben je voor een heerlijk tussendoortje bij Prima Diervoeding aan het juiste adres. Jouw harige viervoeter heeft de keuze uit de lekkerste honden snoepjes en gedroogde hondensnacks.

Ga voor een gezonde samenstelling

Bij Prima Diervoeding vinden we dat gezond voer voor je hond een hoog vleesgehalte moet bevatten. Dierlijke eiwitten dragen namelijk bij aan een goede gewrichtsondersteuning en een betere spieropbouw. En niet te vergeten: vlees voorziet je hond van boordevol energie. Je snapt dat vlees altijd het belangrijkste én eerste ingrediënt van onze voeding is.
Met een scala aan diverse vetten, vitamines, mineralen en koolhydraten is het beste voer voor je hond compleet. Zo vind je in onze samenstellingen — onder andere —  fosfor, groenten, zalmolie en verschillende superfoods die bijdragen aan een goed gezichtsvermogen, betere hartfunctie en sterke botten.

Kies voor natuurlijke conserveringsmiddelen

Om vervelende klachten — zoals een verhoogde bloeddruk en huidproblemen — te voorkomen, maken we bij Prima Diervoeding gebruik van natuurlijke conserveringsmiddelen: vitamine C en vitamine E.
BHA en BHT zijn kunstmatige conserveringsmiddelen, die naar onze mening, nog té vaak worden verwerkt in het voer voor je hond.
Wil je er zeker van zijn dat het droog- en natvoer géén kunstmatige conserveringsmiddelen bevat? Laar je dan verrassen door het assortiment van Prima Diervoeding; natuurlijk (dus geen kunstmatige conserveringsmiddelen), gezond, lekker én betaalbaar!

Waarom natvoer?

Natvoer wordt door de meeste honden graag gegeten. Dankzij het hoge vleesgehalte smikkelt je harige viervoeter dan ook wát graag van het natvoer van Prima Diervoeding.
Toch is het hoge lekker-gehalte niet de enige reden om je hond te verrassen met een nat hondenmaaltje. Natvoeding bestaat namelijk voor 80% uit vocht; hiermee krijgt je hond dus meer vocht binnen.
Benieuwd naar de smaken? Je harige vriend heeft de keuze uit lam, wild, zalm, rund en kip.

De veelzijdigheid van een hondenworst

Thuis, bij de hondentraining, tijdens het dagelijkse uitlaatrondje of op vakantie; de hondenworsten van Prima Diervoeding zijn overal in te zetten als aanvullende voeding of tussendoortje.
Met de verschillende smaken — waaronder zalm, kalkoen, rund, kip, wildbraad en lam — zorgen de hondenworsten van Prima Diervoeding voor flink wat keuzestress. Daarnaast biedt ons assortiment het beste voer voor je hond; van gezonde brokken, onweerstaanbare natvoeding tot de lekkerste snacks.

Waarom puppyvoer zo belangrijk is

Aan het voorbereiden op de komst van je pup? Laat je in de (dieren)winkel dan niet afleiden door de mooiste hondenmanden, gekste speeltjes en kleurrijke halsbanden. Focus je eerst op puppyvoeding met een verantwoorde samenstelling; zonder gezond voer komt je kleine stuiterbal namelijk essentiële voedingsstoffen tekort. En dát wil je ten alle tijden voorkomen!
Wist je dat een puppy méér vlees (of vis), mineralen en vitamines nodig heeft dan een volwassen hond? Deze voedingsstoffen ondersteunen je pup in zijn/haar prille groeifase.
Gelukkig bestaat het assortiment van Prima Diervoeding niet alleen uit voer voor je volwassen hond, maar óók uit brokken voor je pup.

Vermijd té veel granen

Hoewel granen niet automatisch slecht hoeven te zijn voor de gezondheid van je hond, zijn we bij Prima Diervoeding geen voorstander van té veel granen. Een te grote hoeveelheid granen die niet voorgegaard en ontsloten zijn, kan namelijk in allergische klachten resulteren.
Dus heeft je hond veel last van jeuk, kale plekken in de vacht en haaruitval? Dan is de kans groot dat je viervoeter reageert op de toegevoegde granen.
Kies in dat geval voor graanarm of graanvrij voer voor je hond. Lang hoef je hier niet voor te zoeken; de webshop van Prima Diervoeding biedt meerdere varianten. Bovendien vind je in de supermarkt tevens een groot deel van ons assortiment.

Verlicht allergische reacties met hypoallergeen voer voor een hond

Pas daarnaast op met dierlijke eiwitbronnen; deze kunnen namelijk óók tot allergische reacties leiden. Met name kip, rund en varkensvlees veroorzaken vervelende klachten bij je hond. Deze zetten we hieronder op een rij:

  • In de poten bijten
  • Vachtproblemen
  • Jeuk
  • Diarree
  • Winderigheid
  • Huiduitslag

Om dergelijke klachten te verlichten, bestaat er hypoallergeen voer voor je hond. Dit type voer is samengesteld met eiwitbronnen die amper of zelfs niet voorkomen in brokken, natvoer en snacks. Hierdoor verkleint de kans op een allergische reactie.
Het assortiment van Prima Diervoeding biedt drie hypoallergene varianten: hert & kalkoen, zalm & lam, en eend & haring. Met welke brokken ga jij je allergische hond verrassen?

Shop de hondenvoeding van Prima Diervoeding

Als hondenbaasje ben je verantwoordelijk voor de gezondheid van je viervoeter. Maar geen zorgen, laat een gezond voedingspatroon maar aan Prima Diervoeding over. Met onze brokken, natvoer en hondensnacks blaakt je harige viervoeter weer van gezondheid!

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2277 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg20,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen