Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Zalmhuid hond

Zalmhuid voor je hond

Hoewel honden graag  smullen van snacks met een hoog vleesgehalte, gaat een lekkere vissnack er óók zeker in!
Benieuwd naar ons neusje van de zalm? Geef dan zalmhuid aan je hond; deze vissnack wordt zeer gewaardeerd onder harige viervoeters.

Waarom is zalmhuid zo gezond?

Dankzij het drogingsproces blijven alle gezonde voedingsstoffen behouden. Hierdoor profiteert je huisdier van héél wat gezondheidsvoordelen.
Zoals we allemaal weten bevat zalm een flinke hoeveelheid aan omega 3- en omega 6-vetzuren; deze dragen — onder andere — bij aan sterke bloedvaten en een gezond hart. Nog zo’n fijn voordeel is een gezonde huid én glanzende vacht. En dan eindigen we met een wel heel belangrijk voordeel, namelijk de positieve werking op het zenuwstelsel en de hersenen.

Niks kunstmatigs

Een gedroogde snack — dus ook zalmhuid voor je hond — bevat geen kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. Ook is deze hondensnack vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, zoals BHA en BHT.

Hypoallergene vissnack

Wil je nog een voordeel horen? Oók je allergische hond mag je trakteren op zalm huid; het gaat namelijk om een hypoallergene snack.
Rund, kip en varkensvlees veroorzaken de meeste allergische klachten. Gelukkig bevat zalmhuid bevat allesbehalve rund, kip en varkensvlees. Kortom, een hypoallergene snack die de kans op een allergische reactie aanzienlijk verkleint.

Mag jouw hond ook smikkelen van zalm huid?

Het antwoord hierop is een volmondige ‘ja’! Het is een crunchy snack, maar zeker niet hard. Daarom mag je zalmhuid aan een hond van klein, middelgroot en groot formaat geven. Zelfs puppy’s en harige pensionado’s mogen ervan smullen.

Advies voor het geven van een snack

Ook al is zalm huid niet hard; geef de vissnack niet zonder toezicht. Dit geldt overigens voor álle snacks. Zorg er bovendien voor dat de waterbak gevuld is met voldoende (vers) drinkwater.
Kijk overigens niet raar op als de vorm, kleur en grootte afwijkt. Het is en blijft tenslotte een natuurlijk product.

De lekkerste vissnacks

Niet alleen maakt zalmhuid je hond aan het kwispelen; onze overige vissnacks zijn ook om van te smullen! Om je een idee te geven, vind je hieronder een greep uit ons assortiment:

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2194 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg1,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen