Gratis verzending vanaf €25,- (NL) of vanaf €35,- (BE)

Verzending

Gratis verzending binnen NL

Bestellingen met een orderwaarde van €25,- of meer worden gratis geleverd binnen Nederland. Onder de €25,- rekenen wij €3,99 verzendkosten.


Gratis verzending naar België

Bestellingen met een orderwaarde van €35,- of meer worden gratis geleverd in België. Onder de €35,- wordt €3,99 aan verzendkosten in rekening gebracht.

PostNL & DHL

Wij versturen onze pakketten via PostNL & DHL, na plaatsen van de bestelling is het mogelijk om je bestelling te volgen met Track & Trace op je persoonlijke pagina in je account of via de website van een van de vervoeders. Welke vervoerder wordt gebruikt is afhankelijk van het gewicht van je bestelling, onder de 10 kg worden pakketten verstuurd met DHL, alle bestellingen van 10 kg of meer worden verstuurd met PostNL.

Voor verzending naar alle overige landen adviseren wij u contact op te nemen met onze klantenservice voor het opvragen van het juiste tarief.

Verzending zal geschieden direct nadat wij de betaling van je bestelling ontvangen hebben. Je bestelling zal na betaling, indien op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden worden.