VERZENDING

Gratis verzending binnen Nederland

Bestellingen met een orderwaarde van €35,- of hoger worden gratis geleverd binnen Nederland. Bedraagt de totale orderwaarde minder dan €35,-? Dan wordt er €5,95 aan verzendkosten gerekend.

Gratis verzending naar België

Bestellingen met een orderwaarde van €49,- of hoger worden gratis geleverd in België. Wanneer de orderwaarde lager is dan €49, wordt er €7,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

PostNL en DHL

Bij Prima Diervoeding worden de pakketten via PostNL en DHL verstuurd. Na het plaatsen van een bestelling, kun je deze volgen met een Track & Trace nummer. Je vindt de Track & Trace op je persoonlijke account of op de website van de desbetreffende vervoerder.
Welke vervoerder gebruikt gaat worden is afhankelijk van het gewicht van je bestelling. Bestellingen tot 10 kilo worden verstuurd met DHL. Alle bestellingen die zwaarder wegen dan 10 kilo worden verstuurd met PostNL.

Je pakket wordt verstuurd zodra de betaling is ontvangen. Heb je de bestelling geplaatst op een werkdag vóór 15:00 uur? Dan wordt de bestelling — mits de producten voorradig zijn — dezelfde dag nog verzonden.  

Bestelling naar het buitenland

Moet de bestelling naar het buitenland (België uitgezonderd) verstuurd worden? Neem dan contact op met onze klantenservice voor het juiste tarief.  

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2322 reviews.