Gratis verzending vanaf €25,- (NL) of vanaf €35,- (BE)

PrimaDog proefpakket

Adviesprijs: 25,21
14,99
(Incl. BTW) U bespaart: 10,22 (41%)
Geen verzendkosten
Besparing 41%
ACTIE2
Voorraad
+

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Omschrijving


Voordelig kennismaken met het PrimaDog probeerpakket 

Gunt u uw hond het allerbeste? Dan is PrimaDog hét hondenvoer waarvoor u moet kiezen! 

Dit hondenvoer is volledig samengesteld op natuurlijke basis. De voeding is dan ook van een uitstekende kwaliteit. Uw hond zal ervan smullen! Wilt u het voer van PrimaDog uitproberen? Dan bieden we u nu de gelegenheid om voordelig kennis te maken met het PrimaDog probeerpakket! 

Hondenvoer met uitsluitend natuurlijke ingrediënten 

We kunnen op onze website vermelden dat PrimaDog hondenvoer van uitstekende kwaliteit is en tegen een zeer scherpe prijs wordt aangeboden maar daar zal iedere aanbieder die in deze sector actief is u van willen overtuigen.

PrimaDog is echter absoluut onderscheidend met de samenstelling van het hondenvoer. Ons hondenvoer bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Dit is dus 100% natuurlijke voeding. PrimaDog hondenvoer bevat veel vlees, weinig of géén granen en uiteraard géén kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Een betere keuze kunt u niet maken voor uw hond(en)! 

Hondenvoer proefpakket 

Wilt u PrimaDog hondenvoer op een voordelige manier uitproberen en ontdekken met welke voeding u uw trouwe kameraad echt een plezier doet? Dan is dit hondenvoer proefpakket zeker iets voor u.

U kunt op een voordelige manier kennis maken met onze gezonde- en verantwoorde producten. Het PrimaDog hondenvoer proefpakket bestaat uit een heerlijke vleesmaaltijd, een worst, een vleessnack en een 2 kilo droogvoer verpakking.

Om u de mogelijkheid te geven om kennis te maken met de bovengenoemde producten, bieden we dit hondenvoer proefpakket aan tegen een scherpe prijs en wordt deze zelfs gratis bij u thuis bezorgd. 

Dit voordelige PrimaDog probeerpakket bestaat uit de volgende artikelen:

✓ PrimaDog Adult Kip Aardappel, 2 kg

✓ PrimaDog Natvoer Rund Pouch, 600 gram

✓ PrimaDog Wild bites Lam met Duindoorn Crunchy, 100 gram

✓ PrimaDog Lam & Rijst worst, 800 gram

De adviesprijs voor dit PrimaDog probeerpakket is €25,21

Bij ons betaalt u slechts €14,99 

Uw besparing is dus maar liefst 21% op de adviesprijs! 

Maak op een voordelige manier kennis met onze kwaliteitsproducten.

Voor productinformatie en samenstellingen verwijzen wij u naar de individuele producten.


''Goede prijs+kwaliteit! Onze hond is een hele lastige eter, maar deze brokken vielen meteen in de smaak!'' - Mandy uit Limburg

'' Snelle levering en uitstekende kwaliteit Ook nog een gratis cadeautje daar waren mijn honden zeer blij mee'' - Dinie uit Tuil

'' Goede prijzen, gezonde voeding en super service!'' - Iris uit Heesch