Inloggen

Droogvoer

Droogvoer

De passie van Prima Diervoeding is het welzijn van huisdieren. Daarom hebben wij het tot onze missie gemaakt dat elke hond een gelukkig en gezond leven leidt. Ons team is dan ook dagelijks in de weer om een assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten voor huisdieren samen te stellen. Omdat honden van oorsprong carnivoren zijn, is het eerste en belangrijkste ingrediënt van de complete voeding van PrimaDog altijd vlees. Daarnaast zijn tevens eiwitten, vetten en vetzuren heel belangrijk in de voeding. Ons droogvoer bevat tevens een uitgebreid pallet aan natuurlijke Scandinavische superfoods, maar absoluut geen tarwe, kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Waarom is PrimaDog droogvoer zo bijzonder?

Het hoofdingrediënt in onze droogvoerproducten is vlees of vis. Het vers bereide vlees of gestoomde vis in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een ideale variatie van natuurlijke grondstoffen. Onze hoogwaardige producten zijn op variatie gebaseerd en daardoor perfect te combineren met bijvoorbeeld ook onze natvoerproducten. Hierdoor krijgt jouw huisdier een gevarieerde, uitgebalanceerde maaltijd van zeer hoge kwaliteit! Verras je hond of kat met een menu van PrimaDog droogvoer. Dat staat garant voor een gezonde afwisseling in bouwstoffen. Met onze producten verwen je jouw hond of kat op een gezonde manier, en krijgt je er een gezond dier voor terug!

Voeding voor alle volwassen honden

De complete voeding van PrimaDog voldoet aan alle voedingsbehoeften van jouw hond. Het hoofdingrediënt is altijd vlees. De meeste honden zullen moeite hebben deze heerlijke brokken te weerstaan. Hierdoor is PrimaDog droogvoer zelfs geschikt voor de meest veeleisende honden. Onze hoogwaardige producten zijn op variatie gebaseerd en daardoor perfect met elkaar te combineren. Zelfs onze natvoerproducten kun je met een gerust hart in combinatie met onze droogvoerproducten geven. Zo krijgt jouw huisdier een gevarieerde, uitgebalanceerde maaltijd van zeer hoge kwaliteit. Ze krijgen zo de juiste bouwstoffen binnen.

 

Puppyvoeding

Wij willen jouw hond alles geven wat deze nodig heeft voor een lang en gezond leven. Daarom hebben we tevens een tarwevrije PrimaDog puppyvoeding ontwikkeld die rijk aan vlees is, om jouw hond te helpen uit te groeien tot een actieve volwassene. De juiste verhoudingen van calcium, fosfor en vitaminen die in onze puppyvoeding aanwezig zijn, ondersteunen de normale ontwikkeling van de botten van jouw pup.

 

Graanvrij hondenvoer

Hoogwaardig graanvrij droogvoer van PrimaDog is ook geschikt voor honden met een gevoelige maag. Het graanvrije assortiment in complete voeding omvat heerlijke zalm, gemakkelijk te eten hertenvlees, smakelijke kalkoen en overheerlijke Eend en Haring. Schotel je hond dus recepten  voor die zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste voedingskennis, met vlees als hoofdingrediënt. Je zult zien dat je hond ervan zal smullen.

 

Droogvoer van PrimaDog

Het droogvoer van PrimaDog is ontwikkeld met veilige en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor kunnen we een evenwichtige voeding voor jouw huisdier garanderen. De unieke combinatie van kip, lamsvlees of zalm met groenten zorgt voor gezonde spijsvertering, voldoende energie en een uitstekende conditie. Door toevoeging van bijvoorbeeld zalmolie is er een evenwichtige verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren ontstaan. Dit draagt bij aan een gezonde huid en een mooie vacht. Omdat elke hond van oorsprong een carnivoor is, is het eerste en belangrijkste ingrediënt van de complete voeding van PrimaDog altijd vlees. Hondendarmen zijn namelijk minder geschikt om ingrediënten zoals granen, tarwe en gluten goed te verteren. Bovendien zorgen granen steeds vaker voor allergische reacties bij honden. Wij hebben daarom bewust gekozen voor hondenbrokken zonder granen.

Ons tarwevrije en graanvrije droogvoer is ook bijzonder geschikt voor de meest gevoelige honden. De keuze voor aardappel, maïs, appel en erwt als koolhydraten betekent dat het voer zacht is voor de maag van de hond. Zalmolie, dat rijk is aan omega-vetzuren, ondersteunt de normale werking van de hersenen en de ogen en draagt bij tot het behoud van een soepele huid en een mooie vacht. PrimaDog droogvoer bevat geen geur,-kleur of kunstmatige smaakstoffen.

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1172 reviews.

Filter

Categorie
Hoeveelheid
0,00kg20,00kg
Smaak
Meer tonen