Inloggen

Natvoer honden

PrimaDog natvoer
De tarwevrije maaltijden van PrimaDog bieden hoogwaardige complete voeding voor elke hond. De natvoer maaltijden zijn dan ook geweldig als diner en zelfs de meest kieskeurige eter zal er dol op zijn. We hebben niet alleen “gewoon” natvoer in ons assortiment, we bieden ook diverse en hondenworsten aan. Deze worsten zijn gemaakt van vers vlees van Europese afkomst en bestaan voor 95% uit vlees. Zowel de worsten als het natvoer zijn gemakkelijk te mengen met ons PrimaDog droogvoer. Ons heerlijke PrimaDog natvoer wordt geproduceerd in onze fabrieken in Estland en Tsjechië.

Tarwevrije maaltijden van PrimaDog
De tarwe- en sojavrije maaltijden van PrimaDog zijn complete, vleesrijke en smakelijke maaltijden voor jouw hond. Dit natvoer bevat alle ingrediënten die aansluiten op een verantwoord voedingspatroon van jouw huisdier. Veel hondenbezitters geven hun huisdier vers vlees. Honden zijn hier dol op omdat dit vlees aansluit bij hun natuurlijke voedingsbehoefte. Daarbij zit vers vlees vol met voedingsstoffen die een nuttige bijdrage leveren aan de energievoorziening, het spijsverteringsstelsel, de vacht, de ontwikkeling van spieren en het immuunsysteem van honden. Mals lamsvlees, heerlijke kip, sappig rundvlees en smakelijke zalm – serveer onze heerlijke complete voeding als maaltijd op zich of als aanvulling op andere maaltijden! Daarnaast zijn er ingrediënten toegevoegd die een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van jouw hond.

PrimaDog Natvoer zonder granen en toevoegingen
PrimaDog Natvoer is een uitgebalanceerd recept dat volledig op natuurlijke basis is samengesteld. Het is dus een product zonder toevoegingen als granen, soja, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen omdat deze ingrediënten niet goed zijn voor je hond. Met natuurlijk hondenvoer kan jij je hond op een eerlijke manier verwennen. Door het aanbieden van hondenvoer zonder granen en toevoegingen loopt jouw hond minder risico op allergische reacties. Daarnaast bevat onze volledige productielijn géén suiker. De maaltijden van PrimaDog bevatten tevens geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen.

PrimaDog natvoer om jouw hond gehydrateerd te houden
Natvoer heeft een sterkere geur wat zelfs voor de meest kritische hond onweerstaanbaar is. Vrijwel iedere hond ziet dit als een echte lekkernij. Het voordeel van natvoer is dat het een smeuïge structuur heeft doordat het een percentage aan water bevat en licht verteerbaar is. Natvoer kan daarom helpen om jouw hond gehydrateerd te houden, omdat het vochtgehalte veel hoger ligt dan dat van droogvoeding. Het verhogen van de wateropname van jouw hond helpt om belangrijke organen, zoals de nieren en de urinewegen minder te belasten. Daarnaast zijn dieren met urinewegproblemen gebaat bij extra vochtopname. Bij deze dieren is het extra belangrijk dat ze voldoende vocht opnemen, omdat dit kans op blaasgruis, blaasstenen en blaasontsteking kan verkleinen. PrimaDog natvoer is dan een uitstekende keuze.

Natvoer in combinatie met droogvoer aanbieden aan de hond
Het behoort zeker tot de mogelijkheden om natvoer en droogvoer met elkaar te combineren of gemengd aan te bieden. Voor deze laatste optie wordt regelmatig gekozen als honden niet graag droogvoer eten. De aanbevolen hoeveelheid voor jouw hond wordt uitgedrukt in kcal/kg en wordt vermeld op de verpakking. Dit is voor een groot deel afhankelijk van het gewicht van uw hond maar ook van de energiebehoefte van jouw huisdier.

PrimaDog natvoer en worsten, een must voor iedere hond!
PrimaDog natvoer wordt geproduceerd volgens een hoge kwaliteitsstandaard in onze fabriek in Estland zonder afbreuk te doen aan het vlees. Ons diepgaande ontwikkelingsproces heeft ons zelfs in staat gesteld smaakopties te creëren voor de meest kieskeurige honden. Tarwevrije maaltijden en hondenworsten zijn ideale hoofdmaaltijden en bijgerechten. De PrimaDog worsten zijn ook nuttig voor de training: door de consistentie kunnen deze gemakkelijk in hapklare brokken worden gehakt. De maaltijden en worsten zijn ook gemakkelijk mee te nemen en bevatten geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Ons heerlijke natvoer zal ongetwijfeld de eetlust van jouw huisdier stimuleren!

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1562 reviews.

Filter

Categorie
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
0,00kg5,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen