Zoek
Sluit dit zoekvak.
Inloggen

Kattenvoer zonder granen

voordeelpakket natvoer voor gesteriliseerde katten
-22%

PrimaCat Kattenvoer
Multipack 12 x 85 gram kalkoen en zalm
12 x 85 gram

 9,75

Bestel nu

Het voordeel van kattenvoer zonder granen

Veel vlees en weinig tot geen granen; dát is het recept voor een gezonde huistijger. Hoewel er natuurlijk altijd iets kan gebeuren, begint een gezonde levensstijl bij kwalitatief kattenvoer zonder granen.
Het is dan ook niet zonder reden dat ons assortiment uitsluitend uit graanarme en graanvrije kattenvoeding bestaat.

Welke ingrediënten bevat kwalitatieve kattenvoeding?

Om onze — van oorsprong vleesetende — huistijgers in hun voedingsbehoeften te voorzien, bevatten de kattenbrokjes van Prima Diervoeding veel dierlijke eiwitten. Maar ook de benodigde vetten, vitamines en mineralen zijn van de partij.

Wel óf geen graanvrij kattenvoer?

Op de vraag of granen slecht zijn voor je kat, is er geen kant- en-klaar antwoord. Wanneer er sprake is van een minimale hoeveelheid granen die goed voorgegaard en ontsloten zijn, hoeven er geen allergische klachten te ontstaan. Echter blijkt in de praktijk dat er nog té vaak gebruik wordt gemaakt van granen van slechte kwaliteit.
Neem daarom het zekere voor het onzekere en kies voor graanarme of graanvrije voeding. En geen zorgen, je kunt je zoektocht eindigen bij Prima Diervoeding; bij ons vind je namelijk zowel graanarm droog- en natvoer als kattenvoer zonder granen.

Welke klachten kunnen granen veroorzaken?

Granen zijn niet zo onschuldig als ze lijken. Zo hebben té veel granen een negatieve impact op de verteerbaarheid, wat kan leiden tot vervelende klachten, zoals jeuk, haaruitval en maag- en darmklachten.
Let dus goed op de samenstelling en vul je (online) winkelmandje met graanarme of graanvrije kattenbrokjes.

Kies voor kattenvoer zonder granen

Granen (van slechte kwaliteit) bieden weinig tot geen voedingswaarde voor je kat. De enige reden om (veel) granen te gebruiken is het lage kostenplaatje; granen worden dan ingezet als vulmiddel. Bovendien zorgen granen voor een stevigere structuur. Hierdoor vallen de brokjes niet snel uit elkaar en ogen ze een stuk aantrekkelijker.
Prima Diervoeding is van mening dat kattenvoer zonder granen een stuk gezonder én lekkerder is; het biedt namelijk méér ruimte voor een hoger vleesgehalte. En daar smult jouw huistijger maar wát graag van!

Wat zijn de meest voorkomende granen?

Om thuis te komen met het beste voer voor je kat, is het belangrijk dat je granen weet te herkennen. Daarom vind je hieronder een lijstje met de meest voorkomende granen:

  • Rijst
  • Haver
  • Tarwe
  • Gerst
  • Maïs

Wat zijn de vervangers?

In onze graanvrije voeding gebruiken we deze alternatieve koolhydraatbronnen als bindmiddel: aardappels en erwten. Ook zijn linzen een veelgebruikt alternatief.

Dít zijn de voordelen

We kunnen de voordelen van graanvrij kattenvoer niet genoeg benadrukken. Daarom zetten we hieronder de voordelen op een rijtje:

  • Zorgt voor een betere vertering
  • Méér vlees
  • De ontlasting wordt minder
  • Jeuk, haaruitval, én maag- en darmproblemen nemen af

Het graanvrije kattenvoer van Prima Diervoeding

Natuurlijk bestaat ons assortiment óók uit kattenvoer zonder granen. Hiermee is je pluizenbol verzekerd van een hoog lekker- én vleesgehalte. Genoeg reden om je huistijger te verrassen met een graanvrij kattenmaaltje. Bovendien is ons aanbod zeer aantrekkelijk geprijsd; nóg meer reden voor een bezoekje aan onze webshop en de supermarkt!

De waardering van www.primadiervoeding.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2095 reviews.

Filter

Categorie
Categorie
Meer tonen
Hoeveelheid
Hoeveelheid - slider
1,00kg3,00kg
Smaak
Smaak
Meer tonen